Bain maries

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 32

Pagina
per pagina

Uw bain marie zorgt voor de perfecte temperatuur

In een horeca zaak is het cruciaal om uw bereidingen op het juiste moment op de juiste temperatuur te kunnen serveren. Meestal is het niet van tevoren exact te zeggen wanneer uw klanten zich aanbieden. Toch wilt u ze niet laten wachten en ze onmiddellijk kunnen bedienen. Een perfect functionerende en tegelijkertijd zeer praktische bain marie is dan cruciaal.

Au bain marie: perfect op uw maat

U kunt kiezen uit diverse types van bain marie toestellen. Denk bijvoorbeeld aan een systeem met GN-bakken. Met gastronorm bakken kunt u perfect switchen tussen uw bain marie en uw toog en kunt u uw bereidingen efficiënt opbergen in uw koelkast. Daarnaast bestaan er bain marie systemen met een hotpot. Deze zijn ideaal voor het serveren van soep. Kijkt u ook eens naar het type van toestel. Wilt u een opbouw apparaat of een bain marie waarbij onderaan opslagruimte is voorzien? Bekijk altijd goed de afmetingen zodat het apparaat perfect in uw keuken ingepast wordt. Wij hebben namelijk zowel voor grote als voor meer beperkte keukens een oplossing. Kiest u voor een toestel met toevoerkraan en/of aftapkraan? Elk toestel uit ons aanbod is makkelijk in onderhoud. Het RVS is eenvoudig schoon te maken, is duurzaam en sterk. Zo zal u nog heel lang van uw toestel kunnen genieten.

Diverse mogelijkheden voor bain marie systemen

Kijk ook goed bij de technische specificaties en vergelijk de verschillende apparaten onderling. Kijk bijvoorbeeld goed tot welke temperatuur het toestel gaat. Sommige gaan bijvoorbeeld tot 80, andere tot 85 of 90°C. Bain marie is ideaal voor vloeibare gerechten zoals sauzen, stoofpotjes en curry. Of u kunt er half-vloeibare bereidingen in warm houden. Denk aan puree of pastaschotels met saus. Om deze gerechten optimaal au bain marie te kunnen bewaren tot ze worden geserveerd, is een perfecte temperatuurinstelling noodzakelijk. Al onze toestellen garanderen dit. Vraag gerust advies om tot de juiste keuze van toestel te komen.

Online bain marie kopen

Als u raad nodig heeft of u wilt meer inlichtingen rond een bepaald toestel, dan kunt u ons tijdens de kantooruren bereiken via chat. Er staat altijd een medewerker voor u klaar. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer 32(0)32904440, via mail (info@grootkeukenland.com) of via het contactformulier onder 'Neem contact met ons op'. U krijgt alle inlichtingen die u nodig heeft om exact die bain marie te kopen die perfect aan uw eisen voldoet. De plaatsing van het toestel is over het algemeen heel eenvoudig. Moest u toch hulp nodig hebben bij het installeren, laat het ons dan gewoon weten.