Wijnkoelkast

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 16

Pagina
per pagina

Een wijnklimaatkast houdt uw wijn perfect op temperatuur

U kiest uw wijn met heel veel zorg uit. Dan is het ook belangrijk dat u de wijn op de juiste manier en vooral op de juiste temperatuur bewaart tot op het moment dat u hem aan uw klanten serveert. Een wijnkast is in uw horecazaak een must. Een wijnfrigo zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bewaring en de temperatuur van uw kwaliteitswijnen. Bekijkt u het aanbod van wijnkoelers op de website en kies er de meest geschikte voor u uit. Er zijn heel wat types en uitvoeringen met elk hun eigen karakteristieken en mogelijkheden. Vergelijk de verschillende types zodat u de perfecte keuze maakt voor uw zaak.

Duurzaamheid en gebruiksgemak voor uw wijnkast

De huidige wijnkoelers zijn uitgerust met de laatste technologieën. Designers hebben niet alleen oog voor de vormgeving maar zorgen er ook voor dat uw wijnkast zo weinig mogelijk elektriciteit verbruikt. De isolatiewaarde van de wanden is optimaal en het glas van de deuren is eveneens isolerend. Zo verliest u een minimum aan energie. Een andere belangrijk gegeven is het gebruiksgemak. Deuren moeten snel open en dicht kunnen gemaakt worden en er moet voldoende ruimte rond de wijnkoeler zijn. Voor kleinere ruimtes kiest u bijvoorbeeld een wijnkast met schuifdeuren. Bekijk ook hoe het bedieningspaneel werkt en of er een aan/uit schakelaar is. Hoe makkelijker uw wijnkoeler te gebruiken is, hoe efficiënter er in uw zaak gewerkt wordt.

Bij uw wijnkast gaat stijl met functionaliteit samen

Als uw wijnfrigo in het zicht van de klanten staat, kiest u best een stijlvolle wijnklimaatkast. Kies een wijnkast die volledig in het interieur van uw horecazaak past. Denk bijvoorbeeld ook aan binnenverlichting, wat meteen een stijlvolle uitstraling aan uw wijnkast geeft. Denk naast de uitstraling ook aan functionaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een ventilatiesysteem dat bevriezing tegengaat. Wilt een inbouw-wijnkast, een tafelmodel of een hoge staande wijnkast? En misschien is het belangrijk dat uw wijnfrigo automatische ontdooiing en condenswaterverdamping heeft. Als uw wijnkoeler in het bereik van klanten staat, is het misschien ook praktisch dat ze afsluitbaar is. Dit zijn slechts enkele van de vele specificaties die meespelen in de keuze van een wijnklimaatkast.

Uw wijn wordt altijd perfect geserveerd

Sommige wijnen zijn perfect te serveren aan bijvoorbeeld 12°C. Andere wijnen wilt u koeler serveren of eerder op kamertemperatuur? Als u veel verschillende wijnen op uw kaart staan heeft, is een wijnfrigo met verschillende temperatuurzones aan te raden. Op die manier kunt u uw wijnkoeler perfect instellen per wijnsoort. Daarnaast stelt u ook de vochtigheidsgraad in, want ook dit is belangrijk om wijn goed te bewaren. Uw klanten zullen gegarandeerd appreciëren dat de wijn op perfecte temperatuur is om ervan te genieten. Uw wijnkast is een onderdeel van het hele wijnritueel. Naast het presenteren aan tafel, het ontkurken en het inschenken is de correcte temperatuur van de wijn een belangrijk gegeven. Uw wijnfrigo helpt u hier perfect mee.