Ijsblokjesmachine

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 26

Pagina
per pagina

Uw ijsblokjesmachine draagt bij tot uw imago

Als horeca uitbater weet u hoe belangrijk ijsblokjes zijn. Niet alleen wilt u op elk moment van de dag ijsblokjes voorhanden hebben, u wilt ook de perfecte ijsblokjes kunnen aanbieden aan uw klanten. Een klein detail als een ijsblokje kan een groot verschil maken in de uitstraling. Een aangepaste ijsblokjesmachines is tegenwoordig geen luxe meer. Kies die ijsblokjesmachine die perfect bij uw zaak past.

Welk ijs wilt u uit uw ijsblokjesmachine?

Niet elk ijs is hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan scherfijs voor in cocktails. Of zoekt u een ijscrusher om ijs te produceren voor uw champagnekoeler of voor het maken van longdrinks? Deze machines verschillen van de traditionele ijsblokjesmachines. Bij de ijsblokjesmachines heeft u keuze tussen compacte en heel grote machines. Wilt u de afmetingen van de ijsblokjes kunnen instellen? En is de vorm van de ijsblokjes (conusvorm bijvoorbeeld) belangrijk? Goed overwegen is hier de boodschap.

Diverse modellen van machines voor ijsblokjes

U heeft keuze tussen verschillende ontwerpen en uitvoeringen. Zo kan de kleur en de vormgeving van de machine belangrijk zijn om aan te sluiten bij het interieur van uw zaak. Als uw ijsblokjesmachine zichtbaar staat voor uw klanten, speelt uiteraard de uitstraling een grote rol. En welke capaciteit moet het reservoir (bunker) voor de ijsblokjes hebben? Bekijk ook hoeveel afstand er rond de machine moet gehouden worden voor de warmte-uitstoot van het koelingselement. Kiest u voor een model met de toegang tot de ijsblokjes bovenaan of aan de voorkant? Dit en nog andere criteria zullen uw keuze bepalen. Mocht u vragen hebben over de verschillende modellen en mogelijkheden, contacteer ons dan op het telefoonnummer +32(0) 32904440. Of u kunt ook chatten met één van onze medewerkers om inlichtingen te vragen.

Vergelijk en bepaal uw keuze

Door goed te vergelijken komt u tot de juiste keuze. De aankoop van een ijsblokjesmachine is belangrijk. Als u deze machine goed uitkiest, zult u nog een hele tijd kunnen genieten van de perfecte ijsblokjes. Ga voor degelijkheid, een mooi design en betrouwbaarheid. Dan pas functioneert deze machine optimaal in uw horecazaak.