Pastakokers

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Uw pastakoker zorgt voor pasta zoals het hoort

Of u nu een heuse pastazaak of een horecazaak heeft waar regelmatig pasta wordt geserveerd, een pastakoker is onmisbaar voor de perfecte pasta. Bovendien werkt u met een pastakoker veel efficiënter en zuiniger dan met de klassieke pot kokend water. Met een professionele pastakoker is uw pasta altijd gekookt zoals het hoort. Zo kunt u perfect aan de eisen van uw klanten voldoen.

Elke pastakoker heeft zijn specifieke mogelijkheden

Wilt u een pastakoker kopen? Dan heeft u heel wat mogelijkheden. Kijk goed de specifieke en technische eigenschappen na. Wilt u bijvoorbeeld een opbouwtoestel dat u eventueel makkelijk kunt verplaatsten? Of wilt u uw apparaat in uw keuken integreren? Wilt u uw pastakooktoestel vast aansluiten op uw waterleiding? Kies dan voor een toestel met een afvoer- en toevoerkraan. Zowel voor gas als voor elektriciteit bieden wij pastakokers aan. U kiest zelf welk systeem u aankoopt. Bekijk ook hoelang de opwarmtijd is en hoeveel liter-inhoud het kookvolume en de korven hebben. Het lijken details, maar het zijn toch belangrijke criteria bij het kopen van een pastakoker. Meet ook goed de ruimte in uw keuken op waar het toestel komt te staan. Wij bieden namelijk zowel voor ruime als voor minder ruime keukens een gepaste oplossing. Bij bepaalde toestellen kunt u bijvoorbeeld de poten in hoogte verstellen. Dit is ideaal om uw toestel volledig te integreren in uw keuken. Alle toestellen in ons gamma zijn geschikt voor professioneel gebruik. Het RVS is makkelijk te onderhouden en garandeert een hoge hygiëne. RVS is bedoeld om lang mee te gaan. Heeft u nog extra korven nodig? Deze zijn ook apart te verkrijgen via onze website.

Uw pastakoker begrijpt de kunst van pasta koken

Al onze toestellen zijn ontworpen door professionele designers die de kunst van het koken van pasta begrijpen. Ze weten precies waaraan pasta moet voldoen om perfect te kunnen serveren. Bepaalde toestellen hebben een instelbare klok voor de kooktijd en geven automatisch een signaal als de pasta klaar is. Dit is altijd handig op drukke momenten. Op die manier is uw pasta nooit te weinig of te veel gekookt. Het water kookt nooit uit en kookt nooit over zoals u wel eens bij een gewone kookpot kunt hebben. Met een pastakoker zorgt u op een eenvoudige manier voor de perfecte pasta. En dat weten uw klanten zeker te appreciëren. Als u goed functionerend materiaal in huis heeft, merkt u het resultaat aan klanten die tevreden zijn en regelmatig terugkeren naar uw zaak.

Online kopen van uw pastakoker

Vraag gerust inlichtingen als u meer wilt weten over pastakokers. U kunt uw vragen stellen via het invulformulier onder 'Neem contact met ons op'. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het nummer +32(0) 32904440 of per mail: info@grootkeukenland.com. Wij hebben ook een klantenservice online waarmee u kunt chatten. Aarzel niet om ons uw vragen te stellen. Wij adviseren u maximaal zodat u voor de perfecte pastakoker kunt kiezen.