Drankendispenser

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina

Een stijlvolle drankendispenser: functioneel én decoratief

In een horecazaak of op evenementen is van cruciaal belang dat u uw frisdranken op elk moment op de juiste temperatuur kunt serveren. IJsthee moet bijvoorbeeld op het perfecte aantal graden kunnen gedronken worden. Of denk aan vers vruchtensap of limonade. Als deze te koud zijn, vermindert de smaak. Te warm serveren is not done. Een drankendispenser helpt u om uw dranken te serveren zoals het hoort. Hieronder vindt u welke types van dispenser er bestaan en wat de mogelijkheden zijn. Zo komt u tot de juiste keuze.

Kies de juiste drankendispenser

Er bestaan verschillende types van drankdispensers. Het verschil zit bijvoorbeeld in de manier van koelen. Ofwel worden de dranken gekoeld met stroom zoals bij een koelkast, ofwel gebeurt de koeling met afzonderlijke koelelementen. Deze laatste zijn ideaal als u op locaties werkt waar geen stroom voorhanden is. Een andere manier om uw dranken koel te houden is de isolerende drank dispenser. Bepaal ook of u een mobiele of een vaststaande drankendispenser nodig heeft. Daarnaast is het aantal liter inhoud uiteraard ook belangrijk. En niet te vergeten: de uitstraling telt ook. Ook al gaat het 'maar' om een hulpmiddel om dranken te koelen, een mooie drank dispenser maakt deel uit van uw interieur of de aankleding van uw buffet. Kiest u voor een mooie doorzichtige glazen drank dispenser of gaat u voor een design RVS drankendispenser? Wenst u een toestel met een opvangbak zodat u geen druppels op uw tafel krijgt? En wil u één of twee verschillende dranken kunnen serveren? Dit zijn een aantal criteria waarop uw keuze zal gebaseerd zijn. Een drank dispenser kopen doe je niet zomaar elke dag. Overleg goed wat voor u het beste past.

Een drank dispenser: gebruiksvriendelijk en ecologisch

Een drank dispenser kopen mag u best rekenen onder het maken van verantwoorde uitgaven. Een drankdispenser met tapkraan maakt het mogelijk om precies die hoeveelheid drank te serveren die de klant wenst. Zo heeft u nooit overschotten of verspilling. Een drankdispenser met tapkraan is makkelijk te bedienen. Daardoor is deze ideaal in zelfbedieningszaken en bij buffetten. U hoeft niet met flessen te werken, wat ook alweer scheelt in de afvalberg en het zeulen met bakken.

Een drankendispenser online kopen?

Het kan perfect. Op de website vindt u heel wat verschillende types van drankdispensers: diverse stijlen, prijzen en ontwerpen. Voor elke situatie bestaat er gegarandeerd een drankenverdeeltoestel. U krijgt het snel thuis geleverd. De installatie is heel makkelijk. Elk van de toestellen is van uitstekende kwaliteit, zodat u er nog heel lang geniet zult van hebben. Als u meer wilt weten over drankdispensers, de mogelijkheden bespreken of raad vragen, dan kunt u ons contacteren op het telefoonnummer +32(0)32904440 of via mail (info@grootkeukenland.be). Tijdens de kantooruren kunt u ook chatten met één van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar.