Vrieskasten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 26

Pagina
per pagina

Diepvrieskast: topkwaliteit verzekerd

Een diepvrieskast is onmisbaar in de professionele keuken. Het is daarbij van groot belang dat de vrieskast van een uitstekende kwaliteit is. Bij Grootkeukenland bent u verzekerd van topkwaliteit bij het kopen van een vrieskast. Of het nu gaat om een dubbeldeurs vrieskast of om een vrieskast tafelmodel. Elke diepvrieskast voor de horeca of ander professioneel gebruik is van de beste kwaliteit. Dat uit zich onder meer in vernuftige eigenschappen en de toepassing van de meest geavanceerde vriestechnologie. Het brede gamma is bovendien zo samengesteld dat er sprake is van milieuvriendelijke en energiezuinige diepvrieskasten.

Aandachtspunten diepvrieskast kopen

Een diepvrieskast voor commercieel gebruik dient uiteraard aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld als het gaat om de beschikbare inhoud en afmetingen, maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid. Het is daarom bij een vrieskast kopen aan te raden om uw wensen duidelijk te hebben. Hoe groot mag de diepvrieskast maximaal zijn? Welke inhoud is er nodig om voedselproducten in te vriezen? Wilt u een laag model of een hoog model? Zo is er ook variatie in het materiaal. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een vrieskast rvs aan te schaffen of een vrieskast tafelmodel die een compacte uitvoering heeft. Gaat uw voorkeur uit naar een dubbeldeurs koelkast? Of is er ruimte in de keuken voor een diepvrieskast met een deksel? Als u met alle eisen rekening houdt, komt u uit bij de ideale vrieskast voor uw professionele keuken.

Vrieskast horeca met keuze uit een ruim aanbod

Grootkeukenland heeft een breed aanbod met een gevarieerde samenstelling van diepvrieskasten. De inhoud is vaak een belangrijk punt om op te letten. In ons aanbod zijn er onder meer kleine vrieskasten in de uitvoering van een tafelmodel. Een dergelijk model heeft een beperkte inhoud. Er zijn echter ook diepvrieskasten met een inhoud van bijvoorbeeld 1.300 liter of van 920 liter. Het is uiteraard van groot belang dat u de juiste keuze maakt uit de vriessystemen. Dat is mogelijk door met de voor uw bedrijf belangrijke aspecten rekening te houden. Wilt u bijvoorbeeld zicht hebben op de ingevroren producten? Dan is een display vriezer met glazen deur ideaal. Of eventueel zelfs met een lichtkoof. Het ruime assortiment biedt u in ieder geval de mogelijkheid de perfecte diepvrieskast aan te schaffen. Plaats simpel online uw bestelling.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Heeft u vragen? Bel ons dan op +32(0)32904440 of stuur een email naar info@grootkeukenland.com. Wij hebben tevens een live chat voor support beschikbaar om u snel antwoord te geven.