Vacuummachines

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 20

Pagina
per pagina

Uw vacuummachine voor optimaal behoud van uw etenswaren

Om uw bereidingen of ingrediënten langer vers te houden gebruikt u misschien al voorraaddozen of folie. Maar u kunt uw etenswaren nog beter bewaren dankzij een vacuummachine. Onze machines zijn voor professioneel gebruik geschikt en makkelijk in onderhoud. Kijk gerust rond op onze website. Wij bieden voor elke toepassing en in elke situatie de geschikte oplossing.

Uw vacuummachine biedt diverse mogelijkheden

Uw vacumeertoestel zorgt er niet alleen voor dat uw etenswaren langer bewaard blijven. Bereidingen die vacuum verpakt zijn, nemen ook minder ruimte in in uw koelkast. Bovendien zijn hermetisch gesloten etenswaarden perfect hygiënisch verpakt. Op die manier voldoet u gegarandeerd aan de normen van voedselhygiëne. Een sealed ingepakt gerecht is zonder problemen geschikt om in te vriezen, te koken of au bain marie op te warmen. Het vacumeertoestel biedt u dus op verschillende vlakken voordeel en laat u toe zo efficiënt mogelijk in uw horecazaak te werken. Denk bijvoorbeeld aan het snel serveren van de verschillende sausen die op uw menukaart staan. Of wilt u uw ingrediënten in kleine porties invriezen zodat die steeds in de juiste hoeveelheid voorhanden zijn? Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat een vacuummachine voor uw zaak kan betekenen. Als aanvulling op uw vacuummachine vindt u in ons aanbod de vaccuumcontainer. Deze is heel praktisch om bijvoorbeeld vers fruit of reeds gesneden groenten zo lang mogelijk te bewaren. De container kan probleemloos geopend en daarna gesloten en terug vacuum getrokken worden. U neemt er eenvoudig die hoeveelheid uit die u nodig heeft. Zo vermijdt u op een makkelijke manier verspilling van etenswaren.

Kies het type vacuummachine in functie van uw eisen

Er bestaan diverse toestellen om uw etenswaren vacuum te verpakken. In ons gamma vindt u bijvoorbeeld kleine toestellen die u handmatig bedient. Deze zijn reeds voor veelvuldig professioneel gebruik geschikt. Aan de andere kant hebben wij in ons aanbod toestellen die automatisch ingesteld kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld trapsgewijs de intensiteit van het vacumeren instellen. Bepaalde toestellen hebben een digitale display of een doorkijkvenster zodat u het sealproces makkelijk kunt volgen. Ga bij de technische specificaties ook kijken naar de lengte van de lasdraad, ook vacumeerbreedte genoemd. Of bekijk hoeveel m3/uur of l/min het toestel kan verwerken. Hoe meer specificaties en details u bekijkt en vergelijkt, hoe makkelijker u het perfecte vacumeertoestel voor u vindt.

Online kopen: makkelijk en snel

U kunt perfect uw vacuumtoestel via internet bestellen. Onze klantenservice staat voor u klaar voor al uw vragen. Tijdens de kantooruren kunt u bij ons terecht via chat. Of u kunt ons contacteren via telefoon op het nummer +32(0)32904440, via mail op info@grootkeukenland.com. Of u stuurt ons een bericht via het invulformulier dat u vindt bij 'Neem contact met ons op'. Wij helpen u zo veel mogelijk zodat u de vacuummachine naar uw wensen kunt aankopen.