Barkoelkasten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 28

Pagina
per pagina

De juiste barkoelkast voor efficiënt werken

Als u een horeca zaak heeft, weet u hoe belangrijk het is om efficiënt te kunnen werken. Snelheid, gebruiksgemak en onderhoudsgemak zijn vereisten voor al uw materiaal. Een barkoelkast moet daarom ook aan deze eisen voldoen. Daarnaast is ook de esthetische kant van de koelkast van belang. Er bestaan heel wat modellen en afmetingen van koelkasten voor de horeca. Kies daarom de perfecte barkoelkast voor uw zaak.

Uw activiteit bepaalt uw barkoelkast

Barkoelkasten worden ontworpen in functie van welke taak ze moeten volbrengen en ook de plaats waar ze komen te staan. Zo zal een koelkast voor een zelfbedieningszaak er anders uitzien dan een koelkast voor onder uw toog. Serveert u uw dranken in flesjes of in blik? Voor beide verpakkingen zijn er aangepaste koelkasten. Heeft u een grote zaak en ruimte te over om een barkoelkast te plaatsen? Of wilt u een kleinere koelkast die u in een kleine hoek plaatst? Gaat u voor een eendeurs-koelkast of wil u meerdere deuren? Wenst u schuifdeuren, laden of opengaande deuren? Wilt u een transparante deur zodat uw klanten weten wat u verkoopt? Overweeg goed welk type barkoelkast het beste bij uw dagdagelijkse activiteiten in uw zaak past.

Een barkoelkast voor elke toepassing

Bepaal zorgvuldig wat u met uw koelkast wilt aanvangen. Wilt u een barkoelkast voor blikjes of flesjes? Wilt u een koelkast waar uw klanten kunnen uitnemen wat ze willen of gaat het om een koelkast voor achter uw bar? Of dacht u aan een koelkast als werkbank? Moet de koelkast ook grote flessen kunnen koelen? Werkt u graag met laden waarin u de dranken makkelijk kan stockeren? En misschien verwacht u van uw barkoelkast dat ze energiezuinig is. Dit zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden die barkoelkasten bieden. U kunt één of meerder functies in één barkoelkast combineren. Aan u de keuze.

De aanschaf van een koelkast voor uw horecazaak

Bent u toe aan een nieuwe barkoelkast? U kunt op de website makkelijk de verschillende modellen en uitvoeringen vergelijken en uw keuze maken. Heeft u toch nog vragen? Contacteer ons dan gerust op het nummer 32(0) 32904440. Ook chatten is mogelijk op de website. Een medewerker staat klaar voor al uw vragen. Een barkoelkast koopt u niet alle dagen aan. Maak zorgvuldig uw keuze zodat u de perfecte koelkast in huis haalt.