Koelkasten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 48

Pagina
per pagina
  1. Koelkast 590LW
    € 1.523,39 € 1.259,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 48

Pagina
per pagina

Koelkasten: professionele kwaliteit

Koelkasten van de beste kwaliteit vindt u bij Grootkeukenland. Wij hebben allerlei soorten koelsystemen beschikbaar voor het koelen van voedsel, ingrediënten als drankjes. Het gevarieerde assortiment is zo samengesteld dat u altijd de beste keuze maakt. Er is met uw wensen op professioneel gebied rekening te houden. Bijvoorbeeld met de grootte, design en met de uitvoering. De plek waar de koelkast komt te staan, is onder meer bepalend voor de maximale afmetingen. Uiteraard speelt de gewenste inhoud eveneens een rol bij het maken van een keuze.

Compleet aanbod met koelkasten

Wij bieden u het meest complete aanbod met koelkasten met onder meer een horeca koelkast van topkwaliteit. Of met de keuze voor een koelkast met glazen deur. Voor het kopen van een professionele koelkast bent u bij Grootkeukenland aan het beste adres. Wij leveren koelsystemen in allerlei soorten en maten. Zo is het ook gewoon mogelijk om een compact koelkast tafelmodel aan te schaffen. Met betrekking tot de koeling van drank en voedselwaren geldt dat wij voor elke situatie een passend model beschikbaar hebben. Het brede gamma met koelsystemen bestaat uitsluitend uit kwaliteitsproducten. Dat is het handelsmerk van Grootkeukenland.

Koelkasten voor professioneel gebruik

Koelkasten voor professioneel gebruik onderscheiden zich op een aantal punten. In de eerste plaats is de kwaliteit van onze professionele koelsystemen uitstekend. Daarnaast geldt dat de eigenschappen zo toegepast zijn dat de koelsystemen perfect zijn voor professioneel gebruik. Bijvoorbeeld als het gaat om de inhoud en uitvoering. Een bardisplay met schuifdeuren is ideaal. Het is dan niet nodig om een deur open te draaien, zodat deze koeling perfect is voor een kleine ruimte. Er is overigens altijd met de beschikbare ruimte rekening te houden. Bijvoorbeeld door voor een hoge smalle uitvoering te kiezen. Of juist voor een breed en laag koelsysteem.

Koelsysteem voor optimale prestaties

In een commerciële omgeving is het belangrijk dat een horeca koelkast optimale prestaties levert. De koelsystemen van Grootkeukenland zijn allemaal ontworpen met de toepassing van geavanceerde technologie. Het is bovendien belangrijk dat de koelkasten gebruiksvriendelijk zijn ontworpen. Het bespaart tijd als de deur snel opent en alles binnen handbereik ligt. Op deze wijze is het mogelijk om snel en efficiënt te werken. Het maakt daarbij niet uit of het om een koelkast tafelmodel gaat of om een koelkast met een glazen deur. Het gemak in gebruik is zeker een voordeel van onze professionele koelsystemen. Vergelijk de koelkasten en plaats eenvoudig uw bestelling. Heeft u vragen? Bel ons gerust op +32(0) 3290440. Een email sturen is ook mogelijk naar info@grootkeukenland.com. Of maak gebruik van de handige live support.