Friteuses

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 64

Pagina
per pagina

Friteuses voor professioneel gebruik

Friteuses vormen voor de horeca en andere grootkeukens een onmisbaar element in de keuken. Een professionele friteuse is zo ontworpen dat deze geschikt is voor langdurig en veelvuldig gebruik. In de horeca frituur bereiden is eerder gewoonte dan uitzondering. Een horeca friteuse is daarom een eerste vereiste in de keuken. Afhankelijk van de grootte van de horecakeuken volstaat een professionele frituurpan in een enkelvoudige uitvoering. Er zijn echter ook andere uitvoeringen beschikbaar. Bijvoorbeeld een gas friteuse met twee afzonderlijke frituurdelen. Dat is ideaal om verschillende frituurproducten apart van elkaar te bereiden in de keuken. Voor alle soorten friteuses geldt dat wij de beste kwaliteit garanderen. In ons assortiment zijn uitsluitend kwaliteitsproducten opgenomen die zorgvuldig zijn geselecteerd om de kwaliteit voor professioneel gebruik te waarborgen.

Professionele friteuses op gas of elektrische friteuse

Grootkeukenland voorziet met het complete aanbod van friteuses voor professioneel gebruik in allerlei toepassingen. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van de inrichting van uw keuken of een gas friteuse of elektrische friteuse de beste keuze is. In ons aanbod is van beide typen friteuses een diversiteit aan modellen beschikbaar. Zo is het ook mogelijk om met andere aspecten rekening te houden. Bijvoorbeeld met de grootte van de professionele friteuse. Er zijn compacte en kleine uitvoeringen beschikbaar. Deze friteuses zijn ideaal om op een keukenblad of keukentafel in de keuken te plaatsen. Er zijn echter ook staande grote uitvoeringen beschikbaar die zelfstandig en los op de grond zijn te plaatsen. Het is ook handig dat er modellen zijn die een uitvoering hebben met een bak met een grote koude zone. Zo heeft elk model weer eigen kenmerken en unieke eigenschappen.

Aandachtspunten voor het kopen van een professionele frituurpan

Er zijn uiteraard diverse aandachtspunten van toepassing bij het kopen van een professionele friteuse. De totaal beschikbare inhoud is daar een onderdeel van. De literinhoud bepaalt namelijk wat de maximale hoeveelheid frituurproducten is om te bereiden. De gewenste literinhoud is dan uiteraard weer afhankelijk van de verwachte hoeveelheid te bereiden producten in de frituur. Verder is het handig als de professionele frituurpan voorzien is van een tapkraan. Bij het vervangen van het frituurvet of frituurolie scheelt dat aanzienlijk veel tijd in de schoonmaak. Een ander aandachtspunt is te kijken naar de mogelijkheid van het verstellen van de friteuse in hoogte. Daarnaast spelen het aantal gewenste bakken en korven nog een rol bij het maken van een keuze. Het is aan te raden om de verschillende friteuses te bekijken en te vergelijken. Bij iedere friteuse staan de eigenschappen vermeld, zoals de inhoud, materiaal, type verbranding en andere belangrijke kenmerken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust op +32(0)32904440 of stuur een email naar info@grootkeukenland.com. Wij hebben voor direct contact overigens een live chat voor support beschikbaar om snel te reageren. Grootkeukenland staat altijd graag voor u klaar. Ook indien het gewenst is dat wij de horeca friteuse in uw keuken plaatsen, nemen wij de zorg uit handen.