Vrieswerkbank

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Vrieswerkbank: multifunctioneel en professioneel

Een vrieswerkbank is in de professionele keuken een multifunctionele toepassing. Naast de vriesfunctie is er volop ruimte voor de bereiding van gerechten op het werkblad. Het spreekt voor zich dat een vrieswerkbank in de professionele keuken niet mag ontbreken. Bijvoorbeeld in de keuken van een hotel of in een restaurant. Het grote voordeel is dat de ingrediënten zich in de opbergruimte bevinden en de werkruimte er boven is geplaatst. Alles is bij de hand om op een efficiënte manier in de professionele keuken te werken. Uiteraard is het eveneens mogelijk om reeds bereide producten vanaf de werkbank in het vriesgedeelte te plaatsen.

Ruime keuze uit vrieswerkbanken van hoogwaardige kwaliteit

Grootkeukenland biedt een ruime keuze uit vrieswerkbanken van een gegarandeerde hoogwaardige kwaliteit. Er is bovendien sprake van de toepassing van hygiënische materialen wat uiteraard een vereiste is in de professionele keuken. Er zijn uiteenlopende werkbanken met vriesfunctie in een rvs uitvoering beschikbaar in ons brede assortiment. Bij het maken van een keuze voor een van de modellen zijn er diverse aandachtspunten om rekening mee te houden. Het is uiteraard van belang dat u de juiste keuze maakt om optimaal profijt te hebben van de vrieswerkban in uw horecakeuken.

Inhoud werkbanken met vriezer

Het brede assortiment maakt het mogelijk om met de inhoud van de vrieswerkbank rekening te houden. De literinhoud varieert per uitvoering en bepaalt mede de grootte van de werkbank met vriezer. Er zijn bijvoorbeeld vrieswerkbanken met twee deuren, maar eveneens met drie deuren. Ook ten aanzien van het werkblad zijn er variaties. Het is onder meer mogelijk om voor een uitvoering te kiezen die over een werkblad met een opstaande rand beschikt. De beschikbare ruimte in uw keuken is een prima uitgangspunt om een keuze te maken. Daarbij is uiteraard eveneens rekening te houden met de literinhoud. Verder is er rekening te houden met de verrijdbaarheid. Een werkbank met vriezer op wielen biedt bijvoorbeeld het gemak van verplaatsing. U rijdt dan zo de vrieswerkbank naar een andere plek in de keuken toe.

Advies nodig of wilt u meer informatie?

Grootkeukenland ziet graag dat u de voor uw keuken ideale vrieswerkbank koopt. Wij zijn graag bereid om u advies te geven. Hiervoor is onder meer een gemakkelijke chatfunctie beschikbaar om rechtstreeks contact op te nemen met een van onze experts. Het is ook mogelijk om even te bellen naar +32(0)32904440 of een email te sturen naar info@grootkeukenland.com. Wij staan graag voor u klaar en garanderen u de beste kwaliteit en service.