Bak- en Grillplaten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 64

Pagina
per pagina

Grillplaat voor de professionele keuken

Een grillplaat en een horeca bakplaat zijn ideaal om voedsel in de professionele keuken te bereiden. Een grillplaat horeca biedt de mogelijkheid van bereiding van voedsel door het te roosteren. Bijvoorbeeld het roosteren van vlees dat de basis vormt voor een unieke smaaksensatie. Of om groenten te roosteren. Een elektrische grillplaat biedt daarbij extra gemak omdat de temperatuur uiteraard op een perfecte manier te regelen is. Grootkeukenland heeft voor uw professionele keuken een uitgebreid aanbod met bakplaten en grillplaten beschikbaar. Wij staan daarbij voor het leveren van de beste kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij het assortiment zorgvuldig samengesteld.

Horeca grillplaat voor de moderne keuken

In de moderne keukens voor professioneel gebruik biedt een grillplaat horeca extra gemak. Het is tegenwoordig dan ook keukenapparatuur dat niet is weg te denken in de horecakeuken. Bij het maken van een keuze voor een bakplaat met of zonder grillrooster voor uw keuken is er met een aantal punten rekening te houden. Een horeca bakplaat is bij Grootkeukenland verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Er valt dus rekening te houden met de grootte van de horeca grill. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een gecombineerde bak- en grillplaat te kiezen. Het ene deel is dan vlak en het andere deel is uitgevoerd met een grillrooster. Zo is het voedsel op twee manieren te bereiden met het bakken of roosteren met een grillrandje.

Elektrische grillplaat of op gas

Het is uiteraard afhankelijk van de inrichting van uw horecakeuken of de voorkeur uitgaat naar een elektrische bakplaat of op gas. In het aanbod van Grootkeukenland zijn beide opties beschikbaar in meerdere uitvoeringen. Bovendien hebben wij ook speciale uitvoeringen in het aanbod opgenomen. Het gaat dan onder meer om de originele lavasteengrill. Deze grill geeft het voedsel een bijzondere smaaksensatie mee. Als het grillen in de keuken niet de hoofdbereiding van voedsel vormt, hebben wij compacte elektrische grill- en bakplaten beschikbaar.

Kwaliteit verzekerd

Grootkeukenland geeft u de garantie voor de beste kwaliteit van alle grillplaten en bakplaten. Dat is een van onze belangrijke handelskenmerken. Daarbij voorzien wij eveneens in een professionele service. Installatie van horeca-apparatuur is bijvoorbeeld mogelijk, want wij nemen graag de zorg uit handen. Het is bovendien gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen voor een grillplaat of bakplaat. Komt er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan contact op via de live chat. Of bel ons op +32(0)32904440. Wij zijn u graag van dienst.