Fornuizen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 78

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 78

Pagina
per pagina

Fornuizen: professioneel en kwalitatief uitstekend

Fornuizen voor professioneel gebruik ni de horeca dienen uiteraard aan een aantal eisen te voldoen. In de eerste plaats is kwaliteit belangrijk en in de tweede plaats efficiënt gebruik. Grootkeukenland heeft een serie aan professionele fornuizen beschikbaar. Daarbij verkopen wij uitsluitend kwaliteitsproducten, zodat de kwaliteit daarmee alvast is gegarandeerd. Voor wat betreft de efficiëntie in gebruik komen wij aan een brede vraag tegemoet. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid om een horeca gasfornuis aan te schaffen. Of met de keuze voor een elektrisch fornuis.

Professioneel fornuis kopen

Bij de keuze voor het kopen van een professioneel horeca fornuis is er met een aantal aandachtspunten rekening te houden. Bijvoorbeeld met de keuze tussen een werking op gas of elektrisch fornuis. Ook het type fornuis speelt uiteraard een rol. Bent u op zoek naar een fornuis met oven of zoekt u een specifiek fornuis dat geschikt is voor de bereiding van kebab of gyros? In ons assortiment vindt u allerlei soorten modellen en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de keuze te maken voor een inductiekooktoestel of voor een keramisch fornuis. Of misschien is voor uw bedrijf of organisatie een tafel gasfornuis het meest geschikt. Wij hebben dan ook alles in huis om het koken, bakken en grillen op efficiënte wijze te laten plaatsvinden. Het is verder van belang om bij het maken van een keuze rekening te houden met de ruimte. Zo hebben wij modellen beschikbaar met twee branders, maar ook met vier branders.

Fornuis horeca met ergonomisch design

Het zijn vaak lange uren in de horeca en dan is het belangrijk om over een professioneel fornuis te beschikken. Bij het ontwerp van een fornuis horeca is er bijvoorbeeld rekening gehouden met de ergonomie. Dat betekent dat een kok achter het fornuis in de meest ideale houding staat om te koken, bakken of grillen. Hierdoor is er sprake van een beperkte belasting van de verschillende spiergroepen en raken de koks minder snel vermoeid. De fornuizen in ons aanbod voor professioneel gebruik zijn met een ergonomisch design ontworpen. Dat is ook weer een teken van de kwaliteit die wij garanderen op de keukenapparatuur. Overigens zijn er voor wat betreft het design ook mogelijkheden om met het esthetische aspect rekening te houden. Een strak vormgegeven horeca gasfornuis past bijvoorbeeld perfect in een moderne keuken. Het design is daarbij vooral van belang als u bijvoorbeeld een open keuken heeft.

Fornuis met oven

Een fornuis met oven biedt uiteraard dubbel gemak met de aanschaf van één keukenapparaat. Dit is ook een ideale oplossing als de ruimte in de keuken beperkt is. U hoeft bijvoorbeeld niet een apart tafel gasfornuis te kopen en een losse oven. De combinatie van een fornuis met oven is wat dat betreft dan ideaal. Zo hebben wij voor iedere keuken de beste oplossing beschikbaar met een professioneel fornuis.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel gerust naar +32(0)32904440 of stuur een email naar info@grootkeukenland.com. Wij hebben overigens ook een live chat voor support beschikbaar om u snel verder te helpen.